Bezoek ons op afspraak

Tijdens de persconferentie op 23 februari heeft premier Rutte lichte versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. Niet-essentiële winkels mogen vanaf 3 maart weer (gedeeltelijk) de deuren openen voor shoppen op afspraak.

Dat betekend dat u onze showroom en campingshop op afspraak mag bezoeken na telefonisch of mail contact! Uiteraard mits gezond en met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Dat geeft u als vanouds de mogelijkheid om een caravan daadwerkelijk te komen bekijken, te voelen en de sfeer te proeven in onze gezellig ingerichte showroom.

We hebben alle gelegenheid gehad om alles piekfijn in orde te brengen en u heeft in alle rust gelegenheid om live de nieuwe Weinsberg, Sprite of Tabbert collectie bij ons te bewonderen.

Uiteraard met mondkapje en voldoende afstand tot elkaar zullen wij u van dienst zijn bij beantwoorden van uw vragen en desgewenst kunnen wij u een prijs voorstel doen als u een keuze heeft kunnen maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk, op afspraak gebruikte caravans buiten te bekijken of om iets uit onze camping shop aan te schaffen. De werkplaats is nog steeds geopend voor halen en brengen van uw caravan en dat is ook mogelijk bij onze stalling uiteraard.

Het team van Caravancentrum Makkum is enthousiast en ziet er naar uit u in goede gezondheid te mogen ontvangen. Bel ons: 0515-231550 of mail: info@caravancentrum-makkum.nl