BEZOEK ONS OP DE KAMPEER- & CARAVAN JAARBEURS!

Van woensdag 7 tot en met zondag 11 oktober staan wij weer op de Kampeer- &  Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Ik vertegenwoordig  wederom in hal 12  de bekende caravanmerken TABBERT & WEINSBERG caravans.

Daar kan ik u de  vernieuwde WEINSBERG CARAONE caravans laten zien met het vernieuwde interieur en aangepaste exterieur.

Alleen tijdens de beurs in Utrecht kan ik uw  bezoek belonen met een wel zeer aantrekkelijk WEINSBERG pakket: Let’s Go Pakket:

Dit pakket bevat alle  3 WEINSBERG pakketten aangevuld met:  as-verzwaring, disselafdekking, uitzetraam met combi-rollo toiletruimte, campingtafel met 4 stoelen, voortent,  en een serviceluik. Dit pakket kost u bij aanschaf tijdens de beurs slechts: €. 1.999,=!!!

De onovertroffen kwaliteit van TABBERT wil ik u ook graag onder de aandacht brengen met de modellen ROSSINI, DA VINCI, VIVALDI & PUCCINI.  Binnen dit zeer uitgebreide programma is er altijd één die u zal bevallen en zeker met de beursaanbieding van dakairco Dometic FJ 2200 voor slechts €. 699,= houdt u het hoofd wel koel! Bovendien kan u gedurende de beurs profiteren van een beurspakket op de TABBERT DA VINCI: Design Exterieur  Pakket: €. 803,= met onder andere: kadervensters, gladde buitenbeplating en markieslijst met LED strip aan  deurzijde. Of het tijdens de beurs verkrijgbare TABBERT Allrounder Pakket dat zeer veel items bevat met een enorm voordeel van maar liefst: €. 3.837,= !

Uiteraard staan de SPRITE Alpine Sport en Cruzer SR ook op de beurs maar helaas kunnen wij daar niet staan. Mocht u tijdens de beurs toch een SPRITE bij Caravancentrum Makkum aanschaffen dan profiteert u uiteraard van een aantrekkelijke beursaanbieding : Walker voortent voor slechts: €. 395,=!

Ik heet u hartelijk welkom en indien gewenst vraag gerust naar mij. Graag tot ziens in Utrecht!

Patrick Berkhout

1tg9jj5okm1mx