Caravans zijn populair!

Caravans zijn HOT. dat is duidelijk te merken aan de enorme vraag en het slinkende aanbod op dit moment. De levertijden van zowel nieuwe caravans als toebehoren (voortenten etc.) zijn enorm opgelopen. Gelukkig zijn de regels wat soepeler en is het weer mogelijk om zonder afspraak onze showroom te bezoeken. Met gebruik van een mondkapje en het houden van voldoende afstand is het goed mogelijk om in onze campingshop te winkelen of om onze gebruikte dan wel nieuwe caravans te komen bekijken. U bent dus van harte welkom in Makkum! We beschikken door uitgekiende inkoop nog over een klein aantal nieuwe Tabbert en Sprite modellen 2021. Ook Kunnen wij u nog een beperkt aantal Weinsberg CaraOne Edition HOT 2021 caravans uit voorraad leveren.

De onlangs aan ons nieuw uitgeleverde modellen van Sterckeman: de Easy 390, 420, de Starlett Comfort 420 en de aktie modellen Starlett Graphite 390 en 430 zijn ook te bewonderen en te leveren. Omdat het in veel gevallen slechts om een enkele exemplaar gaat is enige haast wel geboden wil u nog op reis met uw aanwinst.

Ook de keuze uit gebruikte caravans is landelijk zeer beperkt. Dat merken wij vooral aan de korte tijd tussen inkoop en verkoop van mooie exemplaren. Ook ons aanbod is daardoor niet wat wij normaal kunnen tonen. Soms is het overwegen waard voor aanschaf van een nieuw exemplaar met alle garanties en voordelen van dien. Wij leveren reeds nieuwe caravans v.a. €. 12.580,= (CaraCito 390) of €. 13.095,= (Easy 390 CP).