Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Caravancentrum Makkum vertegenwoordigd de caravanmerken Tabbert en Weinsberg op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht van woensdag 12-10 tot en met zondag 16-10 -2016. Er zal uiteraard veel aandacht uitgaan naar de nieuwe modelseries: Weinsberg CaraTwo en Tabbert PEP. Uiteraard staan ook de andere series in vele uitvoeringen voor u klaar om bekeken en vergeleken te worden.

Tal van nieuwe modellen Tabbert en Weinsberg  staan daar voor u opgesteld.  Mocht u geïnteresseerd  zijn in  een nieuwe Weinsberg CaraOne of de nieuwe Weinsberg CaraTwo dan hebben we voor u een speciaal aanbod in de vorm van een “Let’s Go Pakket” €. 2.023,= (met een beursvoordeel tot wel €. 2.950,=!!!) Dit pakket bevat o.a. alle Weinsberg pakketten, kampeermeubilair, luxe voortent, as-verzwaring, etc. Geheel compleet en ingebouwd meegeleverd.

Koopt u tijdens de beurs een Tabbert caravan bijvoorbeeld de nieuwe spectaculaire Tabbert PEP dan bieden wij u een Dometic dakairco FJ2200 aan incl. montage voor slechts: €. 750,= (uw voordeel is maar liefst: €. 1.272,=!!!) bovendien kan u profiteren van één of meerdere aantrekkelijke pakketten die Tabbert voor u  heeft samengesteld. Uiteraard geldig op alle Tabbert modellen.

Bezoek van ons bedrijf op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is beslist de moeite waard. U treft Patrick Berkhout daar aan die u met veel genoegen namens caravancentrum Makkum zal ontvangen. Dit is ons standnummer: Hal 12 D.010. Tot ziens in Utrecht!

 

schermafdruk-2016-07-25-10_21_13