Kerst en oud en nieuw

kerst-100751

In de gezellige decembermaand waar we naast kerst ook het jaar afsluiten kijken we traditioneel terug op het afgelopen jaar.

Een jaar waarop we volop in beweging zijn geweest en in een positieve en aantrekkende caravanmarkt. De belangstelling naar de caravan als ideaal kampeermiddel met veel vrijheid en comfort is weder ontdekt door een grote groep vakantiegangers. Er gaat toch niets boven je eigen comfortabele huisje op wielen op de voor jou ideale plek waar dan ook in Europa. Of het nu gaat om klein en compact, lichtgewicht of groots en luxe, nieuw of gebruikt. Het aanbod is divers en de fabrikanten spelen erop in met geheel nieuw ontwikkelde concepten. Zowel bouwtechnisch (Sprite) als op het gebied van design (Tabbert PEP en Weinsberg CaraTwo). Zeer gewild bij jonge kampeerders als wel herintreders. Een caravan biedt immers net iets meer comfort en ruimte dan menig ander kampeermiddel en bovendien het gehele jaar door. Zowel onderhoudskosten,  stalling en afschrijving vallen bijzonder laag uit.

In december is onze showroom geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur alwaar we u hartelijk welkom heten. We hebben de caravan showroom op orde en gezellig aangekleed zodat u goede indruk kan krijgen van wat wij met onze fantastische caravanmerken het komende jaar bieden. We hebben nu nog een ruime keuze caravans die we in het seizoen van 2017 kunnen uitleveren. Gezien de ervaring met levertijden het afgelopen jaar is het raadzaam koopplannen niet uit te stellen om teleurstelling te voorkomen.

Tevens kunnen we u vast meedelen dat we ook weer present zullen zijn op de Caravana in leeuwarden met zowel Weinsberg als Tabbert caravans. Daar kan u eveneens kennismaken met de hippe Tabbert PEP en de nieuwe Weinsberg CaraTwo serie.

Let op! Zaterdag 24 december, beide kerstdagen en zaterdag 31 december en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn ons in december te bezoeken dan wensen wij u gezellige kerstdagen toe en een voorspoedig 2017. We zien u graag in Makkum.

 

winter-e1417509928839