Nu ook Sterckeman dealer!

Naast de Tabbert, Sprite en Weinsberg caravans is Caravancentrum Makkum nu ook officieel dealer van het caravanmerk Sterckeman geworden. Met dit merk caravans vullen wij ons assortiment aan met vooral compacte en lichtgewicht caravans die net als de Weinsberg zeer geschikt zijn voor de lichtere trekauto’s. Let op vanaf 730 kg. eigengewicht heeft u al een complete kwaliteitscaravan met toilet, koelkast en kachel en geschikt voor max. 4 personen. Sterckeman caravans zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar in vele indelingen, allemaal voorzien van een vast tweepersoons bed of twee eenpersoonsbedden en of stapelbedden. Er is keuze uit de Easy, de Starlett Comfort en de luxe Starlett Graphit. U kan een splinternieuwe Sterckeman kopen v.a. €. 13.095,= Komt u op afspraak een kijkje nemen?

Weinsberg, Tabbert & Sprite

Momenteel beschikken wij nog over een aantal Weinsberg modellen uit voorraad: De Weinsberg CaraCito, de CaraOne en de populaire Weinsberg CaraOne Edition HOT. Dat betekend dat u snel op pad kan met een nieuwe caravan.

Ook de Tabbert en de Sprite caravans kunnen wij u nog leveren. De Weinsberg, Tabbert, Sprite caravans kan u uiteraard ook op afspraak bij ons in de showroom komen bekijken. Wij heten u van harte welkom!