Openingstijden en modellen 2016

MEDION DIGITAL CAMERA

Sprite Cruzer 460 SR 2016

MEDION DIGITAL CAMERA

Sprite Alpine Sport 420 CT 2016

Vanaf 1 september zijn wij weer van maandag tot en met zaterdag  geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Houdt u hier a.u.b. ook rekening mee als u de caravan terug brengt voor de stalling.

De eerste modellen 2016 van Sprite zijn reeds opgesteld in de showroom en we heten u van harte welkom om deze te komen bekijken. De Sprite Alpine Sport is onder meer voorzien van een nieuwe ondervloerplaat van glasvezel versterkt polyester, binnenzijde front polyester, nieuwe stoffering en interieur van de toilet / badruimte en bovendien vernieuwde fraaie ramen met donkere rand en een nieuwe verbrede toegangsdeur.

De Sprite Cruzer SR is eveneens voorzien van bovengenoemde items maar ziet er ook heel anders uit met het vernieuwde front en de nieuwe achterzijde met aangepaste LED verlichtingsarmaturen. Binnen zijn er nieuwe bovenkastkleppen toegepast en er is een ander fornuis / oven ingebouwd.  Dit blijft één van de compleetste caravans die men in Nederland kan aanschaffen!

Alle Sprites zijn komend jaar op tal van technische punten gemoderniseerd en onder andere standaard voorzien van twee rails die bevestiging van een Thule Omnibike fietsdrager vereenvoudigen. Max. draagvermogen is maar liefst 60 kg.