Tabbert Rossini Finest Edition

Rijkelijk en waardevolle Tabbert Rosini Finest Edition is op show en te koop bij Caravancentrum Makkum.

We hebben de modellen: 480 TD (frans bed) en 540 E (2 eenpersoonsbedden) voor u op show staan en deze caravans zijn zeer de moeite waard om te komen bekijken!

Onovertroffen Tabbert kwaliteit met alles wat een Tabbert caravan zo bijzonder maakt in een mooie en strakke zetting wat betreft zoal het exterieur als het interieur.

Alles is inbegrepen om u een veilige goede reis te bezorgen. Alles is inbegrepen om u alle mogelijke luxe en comfort te bieden tijdens uw verblijf. Bovendien is de Tabbert zo gebouwd dat u jaren lang zorgeloos van dit alles kan genieten. Tabbert caravans zijn immers gebouwd van uitsluitend hoogwaardige materialen en met behulp van de modernste technieken en methodes getuige de vele Tabbert caravans die Europa al vele jaren doorkruizen.

Jawel een echte Tabbert voor een prijs van een Hobby of Knaus. Het kan nu! Ook de aantrekkelijke Tabbert PEP waar u onlangs in de KCK een positieve kennismaking van heeft kunnen lezen is echt een caravan die u met eigen ogen moet komen bekijken en moet komen voelen. Proef de sfeer en kwaliteit die meer en meer bereikbaar is dan ooit tevoren. IMG_0302