Weinsberg CaraOne 480 QDK

De Weinsberg CaraOne 480 QDK 2018 is bij ons binnen gekomen! Deze schitterende 5-6 persoons caravan is zeer geschikt voor een gezin met kinderen omdat de caravan is voorzien van een stapelbed en een vast 2 persoons bed. Van de midden zitgroep  maakt u met gemak een 2 persoons bed. Deze caravan is eveneens voorzien van een zeer riant aanrecht met groot werkblad en zeer veel kastruimte.

Omdat deze caravan voorzien is van het Weinsberg Let’s Go Pakket is de caravan heel compleet en vakantieklaar met onder meer een luxe voortent en een campingset bestaande uit 4 stoelen en een campingtafel en bovendien een alles omvattende caravan uitrusting met o.a.: boiler, serviceluik, hordeur, afvalwatertank, rondverwarming, as-verzwaring, verzwaarde uitdraaisteunen, licht pakket, etc.

Dit Let’s Go Pakketpakket kost  u nu slechts: €. 1.990,= waarmee u €. 2.857,= bespaard!

We hebben nog  slechts de beschikking over één Weinsberg 480 QDK in Lemon stoffering met dit pakket en een reservewiel met caravankrik en wielsleutel en reservewielhouder uitgerust kost deze caravan vanaf dealer nu: €. 18.134,=

Bij belangstelling raden wij u aan snel een kijkje te komen nemen!

Eveneens beschikken we nog (beperkt) over de Weinsberg CaraOne 420 QD in de Edition [HOT] uitvoering en de Weinsberg CaraTwo 450 FU!

 

weinsberg-caraone-480-qdk-modell-2018-0