Ons advies: maak tijdig uw keuze

Ons advies: maak tijdig uw keuze

U heeft vast wel uit de media vernomen dat de vraag naar zowel nieuw als gebruikte caravans enorm is.

Helaas is het zo dat wij dealers, leveranciers door verschillende omstandigheden nauwelijks in staat zijn om aan de vraag te (blijven) voldoen en we te maken hebben met vertragingen en in enkele gevallen moeten we helaas meedelen dat wij “uitverkocht” zijn voor seizoen 2022.

Uiteraard hebben wij door slim in te kopen getracht om in vroeg stadium zoveel mogelijk in te kopen om toch aan de vraag en wensen van onze klanten te blijven voldoen. Hierdoor zijn wij gelukkig nog in staat om te leveren en geen “nee” te hoeven zeggen.

In een aantal gevallen beschikken we echter nog over enkele exemplaren. Deze vindt u op onze site. Mocht een caravan geheel zijn uitverkocht dan passen wij dit direct aan zodat u over de actuele stand van zaken op de hoogte bent. Modellen 2023 zijn al wel te bestellen voor zover de informatie daarover bekend is.

Houdt er ook rekening mee dat fabrikanten van onder meer voortenten en luifels, caravanmovers, caravanaccessoires ook tegen het plafond zitten met hun productie capaciteit waardoor dit ook vertraging kan opleveren. Uiteraard is het aan ons om u zo goed als mogelijk te informeren en daarvan op de hoogte te brengen. We doen er alles aan om u bijtijds en tevreden op pad te sturen komend seizoen met de producten van uw keuze.

Inschrijven Nieuwsbrief